GRATIS AROMA

AquaFinesse Jacuzzi

Artikel 1 van 8 Volgende
€ 119,00 (inclusief btw)

AquaFinesse Jacuzzi Box

NU gratis potje aroma badzout! TWV € 15,- OP = OP

Volgens onze klanten het beste en makkelijkste product!

De perfecte alles-in-één-oplossing voor schoon en kristalhelder water. AquaFinesse is één van de weinige producten die het vuil bij de kiem aanpakt. Hierdoor reinigt het product tot diep in uw leidingen en onderdelen. Verwijdert bacteriën, kalk en andere vuiligheden uit uw spa.  Daarnaast verzacht het uw water en voorkomt het kalkopbouw aan uw verwarming, pompen, leidingen en kuip.

Met de reiniging van AquaFinesse verlengt u de levensduur van uw spa onderdelen aanzienlijk! Wij raden al onze klanten aan wekelijks Aquafinesse te gebruiken. Hierdoor weten wij zeker dat de spa lang mee zal gaan, en onze klanten op een makkelijke manier helder en fris water krijgen.

Optimaal gebruiksgemak: slechts 1 keer per week toevoegen! Met AquaFinesse zorgt u voor fris water met een minimaal deeltje chloor!

Inhoud Aquafinesse:
- 2 x AquaFinesse™ oplossing (2 liter/fles);
- Flexibele maatbeker;
- Ontsmettingstabletten of poeder;
- Plastic dispensertje voor langzame afgifte;
- Gebruikershandleiding.

Elke set gaat tussen de 3 tot 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw buitenspa.

Aanrader
Door het gebruik van de chloordrijver verbruikt u minder chloor dan bij het bijgeleverde dispensertje, en hiermee kunt u de chloorafgifte bijstellen. Met deze Chloordispenser kunt u ook makkelijk uw tabletje op een veilige manier in uw water houden. Deze chloordrijver blijft drijven in uw water. Voor slechts € 14,95.

© 2011 - 2021 Spa-Producten, onderhoudsproducten voor spa of Jacuzzi | sitemap | rss