Wie zijn wij

Spa-producten.eu is een onderdeel van Royalty wellness. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij in 2011 besloten een webshop te beginnen. Zo konden wij al onze klanten in Nederland en België de mogelijkheid geven om niet meer helemaal naar onze winkel te hoeven komen, maar gewoon makkelijk online te bestellen. Klein begonnen en nu uitgegroeid tot een grote wellness webshop!

Wij helpen u graag bij de keuze in onderhoudsproducten, accessoires,.. mocht u vragen hebben kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Op onze contact pagina vindt u de verschillende mogelijkheden: Via Facebook, telefonisch, via mail of contact formulier.

U kunt bij ons veilig online bestellen of kom langs in één van onze twee winkels. Wilt u er zeker van zijn dat de door u gekozen producten op voorraad zijn in onze winkels, dan kunt u altijd even mailen naar mandy@royalty-wellness.be of telefonisch via onderstaande gegevens.
 

Mol

Poppel
Ambachtsstraat 21Voortjesweg 21
2400 Mol (BE)2382 Poppel (BE)
+32 (0)14 84 60 89+32 (0)14 45 19 07

Voor meer informatie en openingstijden kijkt u op: royalty-wellness.be

Bij bestelling via onze webshop kunt u op onderhoudsproducten en accessoires profiteren van GRATIS verzending vanaf € 75,-. Dit geldt echter niet voor Infraroodcabine's, covers, buitendouches, jacuzzi's etc. Dit doordat deze niet via pakketpost verzonden kunnen worden.

 

© 2011 - 2024 Spa-Producten, onderhoudsproducten voor spa of Jacuzzi | sitemap | rss