Infraroodcabine Kopen

Naast Jacuzzi's hebben wij ook een groot aanbod Infraroodcabines. Een Infraroodcabine kopen is zeker geen makkelijk klus. Met infraroodcabines in verschillende prijsklassen vind u bij ons de infraroodcabine die bij u past.

Infrarood voor uw gezondheid

Steeds meer mensen ontdekken tegenwoordig de heilzame wamrte van een infraroodcabine. Toch is deze infraroodtechnologie niet nieuw. De Japanse dokter Ishikawa gebruikt al sinds 1967 deze behandeling voor diverse medische aandoeningen. Met een Infraroodcabine kunt u heerlijk relaxen en opnieuw genieten van het leven. Probeer het zelf! Infraroodwarmte is heilzaam bij diverse lichamelijke klachten zoals; Reuma, Fibromyalgie, Astma, Spier&gewrichtspijnen, Bronchitis, Artritis,.. Een Infraroodsauna sessie is ook bijzondergoed voor verbranden van caloriën en verwijdering van afvalstoffen. In een Infraroodcabine verbrandt u maar liefst 650 tot 900 caloriën.

Aanbod infraroodcabines

In onze toonzaal vindt u infraroodcabines vervaardigd uit diverse houtsoorten. Het houtsoort wat wij het meeste aanraden is Red Cedar. Deze houtsoort heeft vele voordelen die belangrijk zijn voor een sauna. Red Cedar heeft een heerlijke geur en is van nature bacterie dodend. Nog een groot voordeel is dat dit hout geen warmte op neemt, dus geen krimp en uitzetting bij vocht en warmte wisselingen!

​In infraroodstralers is ook een groot aanbod zo heb je tegenwoordig Korte golf, Lange golf, Duo Stralers,.. Vaak wordt er gedacht dat Korte golf de beste keuze is voor een goede werking op de spieren. Dit is niet helemaal waar. Ook onze Lange golf stralers hebben de diepte werking welke zeer goed is voor de spieren. Vrijblijvend kunt u in onze toonzaal terecht voor meer informatie over de verschillende stralers.

De levertijd van een infraroodcabine is zeer snel en in de meeste gevallen leverbaar binnen de 2 weken. Let er op dat dat de cabines per paneel geleverd worden, dit wil zeggen dat de voorkant één geheel is.  (let hier op voldoende ruimte)

© 2011 - 2024 Spa-Producten, onderhoudsproducten voor spa of Jacuzzi | sitemap | rss