Maak het eens gezellig! Laatste tijd is het steeds belangrijker geworden om het thuis gezellig te maken. Met één van onze te gekke vuurschalen maakt u van elke avond een feestje. Winter en zomers genieten van warmte en gezelligheid. Maak met onze verschillende optie mogelijkheden van uw vuurschaal een te gekke barbeque.

per pagina
 • Highlandr
  Highlandr

  De meest betaalbare en unieke vuurkorf uit ons assortiment is de Highlander. Geproduceerd in Nederland van 100% staal voor een lange levensduur. Deze branders zorgen voor gezelligheid bij u in de tuin. Gebruik hem als een bron van…

  € 99,95 € 69,95
 • Lowlandr 3 poot
  Lowlandr 3 poot

  Puur staal, hierdoor weegt deze fakkelhouder 3 kg!

  Inclusief zweedse fakkelLowlander
  Doorsnede: 20 cm
  Hoogte vuurgedeelte: 24 cm
  Hoogte totaal: 33 cm
  Gewicht: 4 KG
  Materiaal: 100% staal 4mm dik

  € 99,95 € 69,95
 • Stooq brandr combi
  Stooq brandr combi

  Combinatiedeal Brandrs van Stooq

  2 stuks voor een aantrekkelijkere prijs. U kunt zelf kiezen welke combinatie u wenst te maken.

  Highlandr is het hoge model.

  Lowlandr is het lage model.

  NU MET 2x GRATIS ZWEEDSE FAKKEL.

  € 140,00 € 130,00
 • FireFly
  FireFly

  De meest unieke vuurschaal die we hebben is de FireFly. Deze hangmat voor vuur is gemaakt van het mineraal Silica. Silica werd door onze oer voorouders gemaakt om vuurstenen van te maken. Met alle technieken van nu is het gelukt…

  € 199,00
 • Houtpakket all-in
  Houtpakket all-in

  Wel zo makkelijk, het all-in Stooq pakket! Eén pakket zorgt voor ongeveer 4 tot 5 uur plezier van een haardvuur, natuurlijk afhankelijk van de grootte en weersomstandigheden.

  Wat zit er in een pakket:
  - Grote blokken…

  € 29,95
 • Vuurschaal Bali
  Vuurschaal Bali

  Vuurschaal Bali, trendy vuurschaal voor een gezellig vuurtje bij u in de tuin. Deze schaal is er in verschillende afmetingen.

  Enkel nog verkrijgbaar in diameter afmeting 80 cm.

  € 199,00 € 169,95
 • Vuurschaal Polo
  Vuurschaal Polo

  Vuurschaal Polo, de Polo is een hoger model vuurschaal. Hierdoor is hij ook ideaal om te combineren met een grilplaat of rooster. Zo kunt u zowel genieten van een lekkere maaltijd als van een gezellig vuurtje.

  € 134,95
 • Vuurschaal Haïti
  Vuurschaal Haïti

  Vuurschaal Haïti is een eigentijdse vuurschaal. De pootjes aan de zijkant maken het een uniek geheel. Ideaal voor gezelligheid op de zwoele of frisse zomeravonden. Combineer onze vuurschalen ook eens met een grillplaat of rooster!

  € 119,95
 • Tuinhaard Faro
  Tuinhaard Faro

  Tuinhaard Faro, een handgemaakte topper! Deze buitenkachel geeft dankzij zijn stalen behuizing erg veel warmte af. Van rookontwikkeling heeft u ook weinig last vanwege het schoorsteentje. Tuinhaard faro is goed bestand tegen…

  € 299,95
per pagina
© 2011 - 2024 Spa-Producten, onderhoudsproducten voor spa of Jacuzzi | sitemap | rss