Spabalancer Chloorvrij Jacuzzi onderhoud

Spabalancer is een goede oplossing als u uw Jacuzzi of spa chloorvrij wilt onderhouden. Spabalancer is een chloorvrij onderhoudsproduct dat u wekelijks aan het water dient toe te voegen. Dit product is volledig biologisch en zorgt voor zuiver en geurloos water.

Beter voor de spa en uw lichaam

Omdat Spabalancer volledig biologisch werkt is dit beter voor U en voor uw spa. Zelfs klanten met een gevoelige huid of eczeem kunnen terug genieten van hun buitenspa. De agressieve dampen van desinfectiemiddelen zoals chloor kunnen de hoofdkussens en de cover ernstig beschadigen, met Spabalancer voorkomt u deze  agressieve dampen!

 • SpaBalancer 1liter
  SpaBalancer 1liter

  Onderhoud uw Jacuzzi zonder chloor met het onderhoudsproduct SpaBalancer. SpaBalancer is de nieuwe innovatie om het water in uw spa zuiver en geurloos te onderhouden. SpaBalancer is een volledig milieuvriendelijk en biologisch…

  € 99,00
 • Spa Refresh IPV ultrashock
  Spa Refresh IPV ultrashock

  Spa refresh is het alternatief voor UltraShock. UltraShock voldoet niet aan de Belgische regels en mogen wij hierdoor niet meer verkopen. Regelmatig zult u SpaRefresh moeten toevoegen aan uw water bij de behandeling met…

  € 34,00
 • FilterClean SpaBalancer
  FilterClean SpaBalancer

  SpaBalancer FilterClean is ideaal voor het reinigen van uw spa filter. Een jacuzzi filter bestaat uit miljoenen kleine openingen. Hierin blijven vuil en bacteriën hangen. Reinigt u uw filters niet kunnen de bacteriën uw filter…

  € 12,00
 • pH - SpaBalancer
  pH - SpaBalancer

  SpaBalancer pH- is een vloeibare pH verlager. Controleer wekelijks alle waarden. Mocht uw pH waarde te hoog zijn, dan dient u pH- toe te voegen. SpaBalancer pH- is een vloeibaar middel, makkelijk aan uw water toe te voegen.

  € 17,00
 • SystemFlush
  SystemFlush

  SpaBalancer SystemFlush is een goed reinigingsproduct voor de leidingen van uw spa. In de leidingen blijven bacteriën en vetten hangen, de SystemFlush zorgt ervoor dat de leidingen schoon worden gemaakt.

  - Verwijdert snel en…

  € 16,90
 • SoftWater SpaBalancer 0,5
  SoftWater SpaBalancer 0,5

  SpaBalancer Soft Water voorkomt op betrouwbare wijze kalkaanslag in uw spa. Enkel te gebruiken bij de waterbehandeling van SpaBalancer. Nooit combineren met chloorproducten.

  Inhoud: 500 ML

  € 14,95
 • AntiFoam SpaBalancer
  AntiFoam SpaBalancer

  Voorkomt schuimvorming bij het gebruik van Spabalancer. Mag niet gebruikt worden met chloorproducten!

  € 11,00
 • Clean&refresh
  Clean&refresh

  SpaBalancer Clean&Refresh is een reinigingsmiddel voor de kussens, de onderkant van de isolerende cover en het acryl oppervlak van de spa. Dit product verwijdert vuil en de bijhorende geuren.

  € 12,90
 • Test Strips SpaBalancer
  Test Strips SpaBalancer

  Teststrips voor het meten van Spabalancer. Niet te gebruiken bij wateronderhoud met chloor zoals bij Aquafinesse.

  € 9,95
 • Magic Cleaning Cloth
  Magic Cleaning Cloth

  SpaBalancer Magic Cleaning Cloth is een reinigingsdoekje die alle vette aanslag verwijdert, ook onder het wateroppervlak.

  € 16,00
© 2011 - 2024 Spa-Producten, onderhoudsproducten voor spa of Jacuzzi | sitemap | rss