Retourneren

Het is mogelijk om de artikelen te retourneren binnen 14 kalenderdagen. Wanneer u niet binnen 14 dagen contact met ons opneemt, gaan wij er van uit dat u de bestelling in goede orde heeft ontvangen. Retourneren binnen 14 dagen mag zonder opgave van een reden. Door u te maken verzendkosten voor het retourneren van de artikelen worden niet vergoed. Wij kunnen u ook een retourlabel aanbieden, zo kunt u uw zending tegen een voordelig tarief terugsturen. Het bedrag van het label wordt dan verrekend bij het terug betalen van de order.

Bij het retourneren van een artikel moet u voldoen aan de volgende voorwaarden.

-  Producten dienen in de originele verpakking en onbeschadigd geretourneerd te worden (indien van toepassing en redelijkerwijs)
- Filters worden alleen terugbetaald of geruild als ze in de orinele verpakking zitten, dus ongeopend en ongebruikt zijn.
​-  Het artikel moet goed verpakt verzonden worden.
-  Duidelijke adresvermelding van Royalty Wellness.
​-  Ingevuld document van Herroeping aan retourzending toevoegen.
Herroepingsrecht document downloaden

Terugbetaling
Zodra wij de retour gestuurde producten hebben ontvangen, zullen wij het te vergoeden bedrag zo spoedig mogelijk overmaken.  Dit zal uiterlijk binnen de 14 dagen gebeuren. Het bedrag zal terugbetaald worden op het rekeningnummer waarmee de bestelling is betaald.

Producten die u via onze webwinkel koopt en op maat worden gemaakt kunnen niet herroepen worden.

Retourneren
Heeft u ondanks onze goed vermeldde afmetingen en specificaties toch het foutieve artikel besteld, heeft u binnen 14 dagen het recht de artikelen te retourneren. De retourkosten worden door de consument betaald. Hebben wij een product foutief verstuurd, vallen deze kosten natuurlijk voor onze rekening.

Covers en maatwerk producten kunnen niet gerouteneerd worden.

Retourneeradres

Royalty Wellness
Voortjesweg 27
​2382 Poppel (België)

Voorzie uw pakket altijd van het herroepings document

 

© 2011 - 2024 Spa-Producten, onderhoudsproducten voor spa of Jacuzzi | sitemap | rss