Terrasverwarming Herschel

Met onze terrasverwarming van Herschel krijgt u warmte op plekken die voorheen moeilijk te verwarmen waren. Onze mooie designs zorgen ervoor dat de heaters perfect passen bij uw interieur. De kachels zijn geproduceerd volgens de hoogste normen, waardoor ze energiezuinig zijn en onderhoudsvrij zijn. De lange levensduur maakt onze terrasverwarmers tot een goede investering!

De terrasverwarmers zijn geschikt voor binnen en buiten, zo kunt u de hele winter of in de frisse zomer avonden nog lang buiten zitten!

 • California
  California

  California terrasverwarmingDe Herschel California terrasverwarming is een krachte 2Kw carbonlamp die een aangename warmte en een zachte gloed heeft. De zachte gloed is één van de voordelen van deze terrasverwarming, zo kunt u…

  € 335,00
 • Colorado
  Colorado

  Colorado terrasverwarmingDe Herschel Colorado is een 2,5 Kw carbonlamp. Net zoals de California geeft deze terrasverwarmer een aangenaam warme en zachte gloed.

  De behuizing van deze heater is zwart gepoedercoat aluminium met een…

  € 390,00
 • Aspect XL
  Aspect XL

  AspectXL buitenverwarmingDe Herschel AspectXl is de meest innovatieve buitenverwarming. Door de speciale samenstelling is dit één van de meest efficiënte en zuinige heaters van het moment! Herschel is de enige die deze…

  € 540,00
© 2011 - 2024 Spa-Producten, onderhoudsproducten voor spa of Jacuzzi | sitemap | rss